(Panas) Akhirnya Terbongkar Rahsia Hajjah Sitt Al-Wuzara


http://4.bp.blogspot.com/-YCdPgN8x12c/Tj7reOJzpfI/AAAAAAAAClM/zZHKt4VndFA/s1600/sitt-al-wuzara.png

Akhirnya GaySec telah pun membongkar siapa Hajjah Sitt Al-Wuzara yang sebenarnya bagi sesiapa yang belum tahu Hajjah Sitt Al-Wuzara ini pemilik blog makcikhajjahsittalwuzara.wordpress.com yang menghina Islam, dan ramai ingin tahu siapa sebenarnya manusia itu.

Alhamdulillah pihak Hackers GaySec dengan operasi yang diberi nama #OPSRamadan telah membongkar siapa sebenarnyan disebalik Hajjah Sitt Al-Wuzara ini.
http://www.blogger.com/img/blank.gif
Dia merupakan active member of:

Malaysian Apostate FB Group
Malaysian Athiest, Freethinker, Agnostic
Friendlyatheist.com

http://2.bp.blogspot.com/-JYmzSYnq-7U/Tj7tzR7XNYI/AAAAAAAAClU/x_EBUk981eM/s1600/sitt-al-wuzara.jpg

Setiap kali dia online dia akan menggunakan proxy agar tidak mendedahkan nombor IP-nya yang sebenar, dan terdapat satu gambar beliau bersama-sama dengan Marina Mahathir.

Banyak lagi bukti mengenainya yang uols boleh baca kat laman GaySec mereka menyediakan slideshow yang lengkap dengan segala bukti yang ada.

Namun sebelum Gaysec mendedahkan bukti ini dikatakan Hajjah Sitt Al-Wuzara sudah mula kalut, ini yang dikatakan di facebook Gaysec

[UPDATE] #OPS RAMADAN: Makcik Hajjah Al Wuzara sudah kalut.. kelihatannya dia sudah mula memadamkan semua jejaknya (traces)..tapi tindakan bodoh sebegitu hanya memerangkap dia sahaja.kerana kami awal2 lagi sudah menyimpan screenshot dan semua bukti2 amoi atheist ni.

http://3.bp.blogspot.com/-0PEUdiZSY6M/Tj7uyerM4HI/AAAAAAAAClY/uAI3Q8Yrkpw/s1600/sitihajar.jpg

so kalau uols lah, apa uols nak buat setelah tahu siapa sebenarnya Hajjah Sitt Al-Wuzara ni? dan terima kasih sekali lagi kepada pihak GaySec

link : laman web gaysec
link : facebook fanpage gaysec


Sumber

2 comments

Unknown said...

Maaf posting, ni sumber pro UMNO, berhati2.

Suara Pakatan Rakyat said...

ada berita panas dari suarapakatanrakyat.com

Powered by Blogger.