USA CIA merancang untuk musnahkan Mekah dan MadinahCIA USA telah menaja semua terrorist ISIS ISIL Al-Qeada Boko Haram Afrika Al-Nusra Al-Shabbab dan lain-lain di timur tengah hingga ke Afrika. USA membekalkan senjata, gaji bulanan, makanan dan perubatan kepada semua terrorist ini. Tujuan USA berbuat demikian untuk musnahkan negara islam dan mencuri minyak di timur tengah.

20hb. January 2009- Ceremony hari mengangkat sumpah sebagai President USA. Obama berkata " Ya saya akan musnahkan Mekah dan Madinah. Ini akan menyelesaikan segala masalah. Saya berasa lebih gembira dan selesa bahawa saya tidak percaya pada agama".- Laporan worldpress.com

USA CIA mengarahkan semua terrorist di timur tengah dan Afrika memusnahkan semua artifak purba, monument islam, masjid bersejarah dan lain-lain. Contohnya semua masjid bersejarah dan monument islam di Iraq dibom di musnahkan. Manakala di Syira pula Palmyra's ruins dan masjid bersejarah di bom dimusnahkan oleh terrorist ISIL atau #Daesh.

CIA terrorist ditaja oleh USA merancang akan menyerang bandar Arar ditimur laut Arab Saudi sempadan Iraq. Semua terrorist akan bermula dari bandar Arar untuk menyerang Mekah dan Madinah hingga musnah.

Di twitter ketua terrorist ISIS Abu Turab Al-Mugaddasi 30hb. Jun 2014. Berkata- " insya Allah kita akan membunuh orang islam dan musnahkan ka'abah.

Rancangan sulit CIA USA ini bertujuan mahu timur tengah akan terus huru-hara serta kacau-bilau tidak aman agar USA terus boleh merompak minyak di timur tengah dan menghancurkan islam.

Abu Hurairah berkata. Nabi Muhammad Rasulullah s.a.w berkata kepadanya ka'abah akan dihancurkan oleh Abyssinian berbangsa Afrika kurus mempunyai 2 tulang kering. Ini disebut dalam hadis muslim kitab 41:41. Manakala kitab Al-Fitan wa Ashrat As-sa'ah jilid 6951.

No comments

Powered by Blogger.