YB Tan Sri Annuar Musa sebentar tadi telah mengumumkan penubuhan Konsortium baru yang membentuk KONSORTIUM Barisan Penajaan Pasukan KELANTAN 2017INFO TRWTV;

YB Tan Sri Annuar Musa sebentar tadi telah mengumumkan penubuhan Konsortium baru yang membentuk KONSORTIUM Barisan Penajaan Pasukan KELANTAN 2017.

Konsortium ini akan memantau pengurusan pasukan dan pengurusan kewangan pasukan dalam memastikan Kelantan kekal berdaya saing di Liga Malaysia.

Antara nama syarikat yang disebut membentuk KONSORTIUM TRW adalah:

AL-HAMRA
CHENGAL JATI SDN BHD
REDONE
YAKULT
MOCCIS FURNITURE
SINAR HARIAN
PUSPAMARA
MUTIARA
GLOW GLOWING
Dan lain-lain

Sidang Media juga bagi Memperkenalkan Pemain-Pemain Import Pasukan TRW bagi tahun 2017. 3 pemain import telah diperkenalkan kepada Media dan Penyokong-penyokong TRW iaitu Muhammad Ghaddar dari Lubnan, Pemain Skuad Piala Dunia Cameroon iaitu Cedric Djeugoue dan Pemain dari Nigeria iaitu Okikiola Afolabi.

Antara intipati dan info yang turut disampaikan adalah;
.
1) Logo TRW ada IP (Harta Intelek) Tidak boleh di guna sesuka hati.
.
2) TSAM menjelaskan sokongan anak muda Kelantan pada TRW dan pasukan memang membanggakan!! Beliau membaca komen2 yang tertulis dalam FB/IG dan semua yang berkait dgn TRW akan diperhalusi ulasan ulasan. Beliau menegaskan anak muda Kelantan memang terbaik.
.
3) Jersi akan dilancarkan pada 20 hb Januari 2017.
.
4) CEDRIC, OKIKI & GHADDAR akan ke Airport untuk ke Kelantan pada hari ini.
.
TSAM masih mengalu-alukan lagi penaja-penaja yang berminat untuk menyertai KONSORTIUM ini dan diminta untuk terus menghubungi KAFA atau beliau sendiri.

Diharap dengan terbentuknya konsortium ini, Pasukan Kelantan akan berjaya menjadi pesaing hebat dalam Liga Super Malaysia 2017.

BERSATU DEMI KELATE.
GOMO KELATE GOMO!

No comments

Powered by Blogger.