Terkini! Bukti Malaysia Mengadakan Kerjasama Rasmi Dengan Israel. Apa Kata Umno Laknat?

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/395818_358915270803549_100000552383283_1364509_469963104_n.jpg

Anifah: Malaysia does not support ‘all efforts to protect Israel’

Sumber: http://my.news.yahoo.com/anifah-malaysia-does-not-support-all-efforts-to-133548011.html

Malaysia Rakan Dagang Israel? : http://trade.ec.europa.eu/doclib/docs/2006/september/tradoc_113402.pdf

Mari kita tengok apa kata Timbalan Menteri Perdangan Malaysia

Anwar khianati Palestin dan umat Islam sedunia

30 Januari 2012

KUALA LUMPUR - Kenyataan Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim yang menyatakan sokongan terhadap usaha melindungi keselamatan
negara Israel dianggap mengkhianati Palestin dan umat Islam sedunia.

Penasihat Yayasan Keamanan Global Perdana Datuk Mukhriz Tun Mahathir berkata setiap kali zionis Israel membunuh rakyat Palestin yang beragama Islam atau Kristian, mereka menggunakan alasan mempertahankan keselamatan negara.

"Kini seorang yang bercita-cita tinggi mahu menjadi Perdana Menteri Malaysia pula menggunakan alasan sama dalam menyokong negara pengganas Israel.

"Jika pengganas, termasuk negara pengganas menzalimi mangsanya, patutkah kita bersimpati dengan pengganas ataupun mangsa?" katanya kepada Bernama menerusi khidmat pesanan ringkas (SMS) di sini hari ini.

Mukhriz yang juga Timbalan Menteri Perdagangan Antarabangsa dan Industri berkata alasan yang sama juga digunakan apabila jentolak Israel merobohkan rumah-rumah rakyat Palestin di Tebing Barat dan apabila rakyat Gaza dibunuh.

Katanya, alasan itu turut digunakan dengan melanggar beratus-ratus resolusi Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) dan juga semasa aktivis Freedom Flotilla dibunuh. - Bernama

1 comment

alba said...

Mwmang siaal punya bangsa ini..! Pungkoq sendiri pun kotoq.. nak tuduh orang lain plak..!! Itu bukti dah cukup jelas menunjukkan kerjasama Keraaajaan UBN dengan ISRAEL.. Apa diam saja..?? Ptuii..!

Powered by Blogger.