News Update :

Selagi TG Haji Hadi Diberi Nafas, Ambil Lah Kesempatan

February 26, 2015Ustaz Ahmad Dusuki Abd Rani

Perjalanan seminggu yang penuh ilmu bersama ulama' ummah ini, kehidupan yang santai dengan ilmu yang cukup banyak dikongsikan, setiap kali selesai subuh berjemaah, pasti sahaja kami akan mendapat ilmu yang baru, sejarah ummah dan ketamadunan dunia ini 'cair' dalam pemikirannya,Subhanallah, jasadnya bagai sebuah universiti yang bergerak, penuh ilmu yang menjadikan taa'jub kala kita mendengar sirrah Rasulullah darinya..kita masih diberi masa untuk belajar darinya..ambillah kesempatan!!!

Artikel berkaitan POLITIK

Share this Article on :

2 comments:

bat8 said...

Tuan

Itulah kehebatan dan ketinggian Ilmu TGHH dibidang ugama. Semua kena akur.

Bayangkan jika beliau juga hebat dibidang kepimpinan dan politik dimana ilmu ugama beliau yang tinggi iti bisa melahirkan formula2 hebat untuk menhekesaikn mssaalah ummah hari ini. Tapi sayang politik dan kepimpinannya mengecewakan kita.

Abdul Razak said...

jadikan beliau Mursidul Am PAS kan lebih baik supaya beliau boleh sampaikan ilmunya seperti arwah TGNA. Bagi peluang orang lain yang lebih layak untuk menjadi Presiden PAS.

 

© Copyright Kerabu Bersuara 2007 -2013 | Design by Kerabu Bersuara | Published by Kerabu Bersuara Group | Powered by Blogger.com.