Tok Guru Nik Aziz dan MB Nizar Jamaluddin di Subang Jaya...Berita Oleh Tarmizi Mohd Jam

 MURSYIDUL AM Am PAS, Tuan Guru Dato' Nik Abdul Aziz Nik Mat dan Menteri Besar Perak, Dato' Seri Mohamad Nizar Jamaluddin akan menyampaikan ceramah di Dewan Serbaguna MPSJ SS15 Subang Jaya (berhampiran Taylor College) pada Ahad 1 Mac, jam 9.00 malam.

Menurut Pengerusi Ikatan Anak-anak Perak Perantauan (IKAPP), Cikgu Ezam Ahmad, kedua-dua tokoh PAS itu memenuhi undangan IKAPP bersempena sambutan Maulidur Rasul disamping mengeratkan ukhwah anak-anak Perak yang melata di sekitar Lembah Klang.

 Katanya, turut diundang pada malam itu, Pesuruhjaya PAS Perak yang juga Naib Presiden, Ustaz Ahmad Awang.Pada sebelah petangnya pada tarikh yang sama, Nizar dan Ahmad Awang mengisi program 'Hi-Tea Mesra dan Dailog' yang diadakan di Dewan PKPS, Shah Alam (berhadapan Hotel Blue Wave).

Antara tetamu lain yang akan hadir termasuklah Ahli Parlimen Titiwangsa, Dr. Lo Lo Mohd Ghazali dan Setiausaha Politik MB Perak, Misbahul Munir Masduki. Kupon-kupon berharga RM20 setiap satu boleh diperolehi dari urusetia IKAPP dengan menghubungi Asmawi (017-6727584); Fahmi (013-3657491); Mustafa (012-2141858) dan Ezam (019-6570438).

Menurut Ezam, Nizar juga akan menyampaikan Kuliah Maghrib di Masjid Al-Munawarah, Seksyen 27, Shah Alam. Maghrib yang sama, Tok Guru Nik Aziz memberi tazkirah di Masjid As-Salam (Masjid Terapung) di Puchong Perdana.


--
Dicatat Oleh Tarmizi Mohd Jam ke SANGGAHTOKSAGO.COM

No comments

Powered by Blogger.