Seekor Katak Bebas Sudah Bersuara. Kahkahkahkah....

PRU-13: Gobalakrishnan rayu bertanding tiket BN

PADANG SERAI 9 April - Ahli Parlimen Padang Serai, N. Gobalakrishnan merayu kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak agar memilihnya untuk bertanding atas tiket Barisan Nasional (BN) di kawasan tersebut pada Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU-13).

Gobalakrishnan yang juga Pengerusi Pertubuhan Kebajikan dan Perpaduan Masyarakat Malaysia (Perkemas) daerah Kulim berkata, ini kerana beliau yakin dapat memberi kemenangan kepada BN setelah keluar daripada Parti Keadilan Rakyat (PKR).

Katanya, sejak menjadi Ahli Parlimen Bebas tahun lalu, beliau bekerja sepenuh masa melakukan pelbagai program menyokong kepimpinan Najib termasuk program transformasi kerajaan di kawasan ini.

"Saya sendiri telah melakukan lebih 300 aktiviti kemasyarakatan di kawasan Padang Serai dengan penyertaan lebih 10,000 penduduk setakat ini," katanya pada program Kami Rakyat Padang Serai Menyokong N. Gobalakrishnan Bertanding Sebagai Calon Ahli Parlimen Di PRU-13 berlangsung di Sungai Seluang, Paya Besar di sini hari ini.

Gobalakrishnan berkata, bagaimanapun sebarang keputusan bergantung kepada Perdana Menteri kerana beliau boleh juga memilih rakan-rakannya dalam Perkemas sebagai calon di kawasan itu. - UTUSAN ONLINE

1 comment

Putra IJ80 said...

Ketika ini lah species ini dapat merasakan keresahan yg amat sangat satelah melalui detik detik kegembiraan atas sakit hati pengundi. Yg. Mengundi mereka sebelum ini....dunia x selalu cerah...

Powered by Blogger.