Kasut Rosmah Tercabut Tapak?



Tolong komen yang murni saja ok.

4 comments

hyipptrekker said...

Kasut cap tiga line jenama baik. Nampak sangat lama tak guna tu sebab tapak tercabut.

Wellness, The Next Big Thing said...

Tapak kasut yang dipakai oleh DS Rosmah telah tercabut kerana beliau terlalu banyak berjalan membantu mangsa banjir. Ini adalah bukti yang menunjukkan DS Rosmah amat prihatin dengan kesusahan rakyat. Oleh itu rakyat janganlah membuat fitnah yang negatif terhadap DS Rosmah.

Kapak Singh said...

kalau kasut beli local boleh tahan lama. Tapi yang ini mungkin beli kat Indianapolis kut.

Unknown said...

Aku pun mengalami benda yang sama. Kasut sukan tak kira jenis apa pun New Balance, Nike etc memang mudah tercabut tapak. dan kaedah mudah kena hantar untuk jahit. Tapi beli Bata ok jer.
Dan satu lagi kalau kasut tu lepas beli tak terus pakai memang mudah tanggal. Tak taulah jenis gam apa. Yang pelik pakai masa kat US tak pulak tercabut bahagian tapak ni.

Powered by Blogger.