News Update :

Kami nak tahu juga siapa polis tangkap?

April 6, 2015



Kecoh diperkatakan seramai berbelas orang ditangkap. Tapi semua buka ditutup.

Rakyat nak tahu juga siapa yang kena tangkap

Artikel berkaitan SEMASA

Share this Article on :

2 comments:

Katu Lutong Pongan said...

Bila pembohong bercakap.... kena berhati2. Jgn percaya dulu.

kamal din said...

Pada kitorang di Agensi ... isu IS nih cuma gempaq ja lebeyy.... takder mender nyer pon.... tak payah la Zahid Hamidi nak havoc macam la ancaman tue terlalu besar kat Malaysia nih... Hahahaha.. Yer betul memang la ader ancaman tue... tapi risk dier masih level hijau lagi..... belum pun level jingga... dan kami di Agensi rasa takkan cecah level merah..

Kitorang kureng stuju ngan POTA sebab dier mencabul Perlembagaan.... Kalo bab nak buat cegah rintang nih.... bukan ker baru-baru nih ader satu team dari Bukit Aman yang pi Amerika Syarikat untuk stadi sistem eavesdropping jenis terkini..... dan bukan ker dah lama semua talian telefon dipintas kat Malaysia nih.... so jangan la buat lawak..... Tak perlu POTA pon kalu kiter nak angkut sesiapa pon sekejap ja boleh angkut.... Ader banyak cara kan..

Aper pon..... Kami di Agensi nampak POTA nih lebih kepada survival parti politik ja... dan bukannyer untuk keselamatan negara pon...... Kalo betul untuk keselamatan negara .... bukan ker kiter dah ader macam-macam cara, taktik dan teknik.....

Aper daa......

Oh yer Zahid Hamidi oooi.... tadi gua ader terbaca satu artikel kat satu blog nih... gua tak sempat semak ngan kengkawan kat Agensi atau kat Jabatan E Bukit Aman tue..... Gua pon tertanya-tanya gak..... siapa dier nih dan aper urusan dier ader kat negara nih dan naik heli tue.... aper plak kaitan dier ngan Najib Razak punya famili sampaikan dier kononnya hadir kat majlis resepsi anak Najib Razak.... Cuba lu elaborate lebeyy skit boleh tak Zahid Hamidi ooi.... pada gua yang ini la yang patut disiasat bawah POTA lu tue... Hahaha

Read more: http://cipantapirtenuk.blogspot.com/2015/04/kami-tahu-apa-agenda-zahid-hamidi.html#ixzz3WY0Kct8x

 

© Copyright Kerabu Bersuara 2007 -2013 | Design by Kerabu Bersuara | Published by Kerabu Bersuara Group | Powered by Blogger.com.