tolong jangan buat rakyat mare...

Jika begitu keadaan yang hendak disiarkan 'Secara langsung' dari Parlimen oleh RTM, maka ia hanya membazirkan wang rakyat sahaja. Sudah pasti siaran langsung itu memakan belanja yang besar.

Janji 1 jam tetapi bila sampai minit ke 40, terus dipotong siaran langsung tersebut. Kemudian diteruskan dengan wawancara dengan Pensyarah Asia-Eropah, UM. Rakyat bukan hendak lihat Pensyarah tersebut tetapi nak lihat dan dengar apa yang dijawab oleh Perdana Menteri bersabit soalan daripada YB Haji Hadi-Marang? Kenapa dipotong dan dialihkan siaran tersebut?

Seterusnya soalan remeh dari 'Peguam belit' dan anaknya memang sekadar untuk mengesahkan mereka adalah 'spesis' belit dan menyusahkan negara Malaysia sahaja. Mereka hanya sekadar nak tunjuk hero seolah-olah mereka berdua adalah 'Raja undang-undang' dinegara ini.

Itu sebab saya berpegang dengan prinsip idelogi saya iaitu "Demokrasi tidak boleh menyelesaikan semua masalah". I want to be a 'Dictator'. I want to protect my country dengan berpegang pada prinsip kejujuran, keikhlasan dan pengorbanan demi negaraku, agamaku dan bangsaku.

No comments

Powered by Blogger.