News Update :

Panas! Kaki Maksiat Dilantik Menjadi CEO (Chief Executive Oficer) TH Travel & Services Sdn Bhd?

July 7, 2011

http://2.bp.blogspot.com/-ufy4WVrt9_8/ThTDKNfPj1I/AAAAAAAACTk/uQUwga14olk/s1600/datuk%2Byasmin%2Bdato%2Bmohd%2Byazid.JPG


LIHAT wajah perempuan ini baik-baik. Namanya Datuk Yasmin Binti Dato Yazid, pemegang kad pengenalan bernombor 591028035078. Wanita ini bakal dilantik menjadi CEO (Chief Executive Oficer) TH Travel & Services Sdn Bhd [TH travel] sebuah anak syarikat Tabung haji pada hari jumaat ini. TH Travel adalah sebuah syarikat yang menguruskan perjalanan beribu-ribu jemaah ke tanah suci Mekah terutamanya untuk menunaikan kewajipan rukun Islam ke lima.

[Selanjutnya]

http://4.bp.blogspot.com/-8uc_UzVRvic/Ter_HPjzHnI/AAAAAAAAKmA/w4WZKSYgljo/s1600/JALANRAYA.jpg

Artikel berkaitan SEMASA

Share this Article on :

1 comments:

otaklunyai said...

TH memang telah lama dipenuhi oleh penyamun2 yg menyamun duit tabungan bakal jemaah dan jemaah haji... dah lama dah..... tapi semua buat buta mata dan pekakkan telingan sebab semua yg dilantik utk mengurus TH ada agenda masing2... semua masuk ke TH dgn harapan nak sakau duit, projek dan jadi kaya-raya... kalau tak caya semak laporan jabatan audit TH... tapi yg kena tuduh curi duit org lain... jerung2 selamat... amannnnnn... ini belum cerita claim org besar2 di TH, belum cerita elaun kereta, elaun drebar, elaun itu dan ini, tukar handphone model terbaharu, jagan ada kelaur yg canggih mesti nak tukar... dapat elaun kenderaan tapi guna drebar TH jugak... mereka laknat2 ni dah lama bermewah2 di TH... sebab tu yg atas2 tu semua senyap... sebab masing2 dapat habuan masing2... tapi bila bab mengurus jemaah dok bangkit kos ini naik, kos itu naik dan macam2 lagi.. bila ada saja program2 kera-jaan duit TH lah yg jadi mangsa... bab ambil staf pun sama, sepupu org nilah, sedara org tulah, anak buah mamat nilah dan macam2 lagi sepupu-sepapat yg disumbat masuk ke TH, sebab tu bila ada penyelewengan masing 2 cover-line... benda ni dah lama berlaku dan pihak poengurusan dan mentri tau... tapi buat bodoh je sebab tunggu peluang nak kebas sama.... mudah2han Allah S.W.T melaknat manusia2 jenis ini yg mengambil kesempatan keatas tabungan jemah2 yg majoritinya rakyat marhain yg bertungkus lumus mengumpul duit utk pergi haji. Ada kes yg masuk kerja TH tapi tak da kerja sebab sepupu-sepapat org2 tertentu jadi wujudkan jawatan sebab nak sumbat jugak sedara-mara dlm TH...

 

© Copyright Kerabu Bersuara 2007 -2013 | Design by Kerabu Bersuara | Published by Kerabu Bersuara Group | Powered by Blogger.com.