AUUUWWW!!! UNCLE PET BERSUARA LAGI

AUUUUWWW!! Uncle Pat bersuara lagi (geli geleman you) bagi mewakili anak sedara kesayangannya Saiful Bukhari Azlan yang menuduh diliwat Anwar.

Kesian Uncle Pat, Pak Sedara Saiful Bukhari Azlan, terpaksa bersuara untuk mempertahankan anak sedaranya yang 'kena liwat'. Mati-matian Uncle Pet mengatakan bahawa laporan Doktor Pusrawi yang menyatakan tiada kesan penembusan di dubur Saiful adalah cuma nota pemeriksaan bukan laporan doktor. Mengapalah Uncle Pat suka sangat supaya anak sedaranya kena liwat.

Inilah pertama kali dalam sejarah hidup saya bertemu dengan seorang Pak Sedara (Pak Menakan orang utara panggil) yang suka anak sedaranya diliwat oleh orang lain. Tak pernah dalam hidup saya yang hampir 40 tahun ini berjumpa dengan manusia seperti Uncle Pat ini. Ini Uncle bukan sebarang Uncle, seorang dalam sejuta mungkin. Setahu saya kalau manusia yang siuman sudah tentu Pak Sedara akan bersyukur dan bergembira (bergumbira kata P. Ramlee) kalau anak sedara di sahkan tidak diliwat atau dirogol. Apa jenis Pak Sedara macam ini saya pun naik pening memikirkannya.

Uncle Pat jelas kurang senang dengan laporan doktor Pusrawi yang menyatakan tiada kesan penembusan di jubur (pungkoq kata orang utara) anak sedaranya. Agaknya kalau boleh Uncle Pat mahu doktor Pusrawi itu menyatakan bahawa terdapat begitu besar luka di dalam laluan shit Saiful. Malah mungkin Uncle Pat suka kalau doktor kata pendarahan di laluan shit Saiful tidak henti-henti akibat tusukan benda tumpul yang agak lembut.

Kalau beginilah perangai Uncle Pat saya rasa beliau lebih layak dipanggil dengan Uncle S#@& lebih sesuai nama itu diberikan kepadanya atau setidak-tidaknya kita namakan dia Uncle Pet.

Yang pelik satu lagi budak Saiful ghaib entah ke mana. Tak mau keluar-keluar ....kalau berani keluarlah buat press statement atau tunjukkan 'p#@&^% hang yang kena liwat tu pada orang ramai. (Maaf bahasa sedikit kasar). Baru gentleman.

No comments

Powered by Blogger.