Apa istimewanya SAYFOOL?

apa peliknya?
korang baca lapuran media arus perdana@hangguk hangguk .....
MSTar | ...Sehubungan itu, Dr Latif berkata, jika benar ada laporan doktor mengenai isu liwat berkenaan disebarkan, Saiful sebagai pesakit boleh membuat aduan kepada Majlis Perubatan Malaysia. Jika doktor berkenaan disabitkan kesalahan boleh dikenakan tindakan di bawah AKta Perubatan 1971. Ini kerana katanya, doktor mempunyai sumpah kerahsiaan dengan pesakit. Tambah beliau, mengikut etika tiada doktor boleh mendedahkan laporan pesakit kecuali laporan berkenaan mempunyai kaitan dengan siasatan jenayah dan dibawa ke mahkamah. Secara sinis beliau berkata, jika laporan pesakit segaja didedahkan "itu adalah di luar tabie".... selanjutnya.
Luar tabie? Bagaimana dengan ini cerita ini? .......Gambar Bahan Bukti Post-Mortem Kes Nurin Jazlin…diterima melalui emel!

So ... apa yang peliknya jika lapuran perubatan Saiful Bukhari ini beredar di internet ..... semuanya kerja siapa?

Sampai sekarang polis tak dapat kesan dimana punca nya gambar nurin tersebar .... Jika sekiranya Saiful boleh buat lapuran terhadap pendedahan tersebut, maka kenapa tidak disaran kepada Bapa Nurin Jazlin untuk buat lapuran dan kemudian saman hospital dan polis?

So ..... bro, Apa istimewanya SAIFUL?

No comments

Powered by Blogger.